Team

Lotte van den Bosch

lotte van den bosch

Specialisaties:

 • Manuele Therapie
 • Dry Needling
 • Revalidatiewetenschap
 • Schouderrevalidatie
 • Medical Taping
 • Echografie
Na de studie fysiotherapie in Utrecht ben ik gaan werken in
Woerden mijn geboorteplaats. Om verder te specialiseren ben ik naar Gent verhuisd om daar aan de Universiteit van Gent Revalidatiewetenschappen en Musculoskeletale Kinesitherapie te gaan studeren.Aansluitend aan de diplomering van bovenstaande studie ben ik het postgraduaat manuele therapie gaan studeren. Deze studie is eveneens met onderscheiding afgerond. In 2010 ben ik fysio & Manueel therapie van den Bosch gestart in Sportland Hasselt. Door middel van deze mooie samenwerking is het mogelijk om zowel sporters als niet sporters de meest optimale zorg te kunnen bieden.De opleiding Dry Needling gaf mij de mogelijkheid, nog specifiekere zorg te kunnen leveren. Inmiddels ben ik provinciaal begeleider van Overijssel en
begeleid ik de cursussen in Domburg.

Sporten is een passie, wielrennen voor mij een heerlijke uitlaatklep
en een manier om te genieten van de prachtige natuur.
Deze passie heb ik kunnen combineren met mijn werk als revalidatiewetenschapper.
Inmiddels heb ik in november 2016 het certificaat Echografie behaald.

chantal groenewold

Specialisaties

 • Fysiotherapie
 • Dry Needling
 • Medical tape
 • Osteopaat (I.O.)

Chantal Groenewold

Ik ben geboren in Coevorden. In juli 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut
aan de Hanzehogeschool van Groningen. Daarna ben ik in verschillende particuliere praktijken gaan werken waar ik onder andere sporters heb behandeld.

Ik ben geboren in Coevorden. In juli 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool van Groningen. Daarna ben ik in verschillende particuliere praktijken gaan werken waar ik onder andere sporters heb behandeld.

Sinds kort woon ik in Hattem. In maart 2014 ben ik bij Fysio & Manueel therapie van den Bosch komen werken, dit combineer ik met 1.5 dag fysiotherapie in een praktijk in Nunspeet.

In de afgelopen jaren heb ik mij verbreed door het volgen van verschillende cursussen.
De laatste waren zeer interessant en hebben een grote toegevoegde waarde in de interventies die ik toepas tijdens de behandelingen. Ik ben erg breed geïnteresseerd en heb ik verschillende cursussen gedaan, waaronder Dry needling en medical taping .

Ik vind het belangrijk om door scholingen nog betere zorg te kunnen leveren voor mijn patiënten, daarom ben ik per september 2016 met de opleiding osteopathie begonnen en hoop deze in 2020 af te kunnen ronden.

Zelf vind ik het ook belangrijk om fit te blijven, dit doe ik door middel van hardlopen, mountainbiken, bootcampen en zwemmen.

 

 

 

 

 

 

 

Specialisaties

 • Fysiotherapie
 • Manueel Therapeut (i.o)
 • Dry Needling

Lysanne Visscher

Mijn naam is Lysanne Visscher. Ik ben in juni 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij een particuliere praktijk gevestigd in Kampen en Zwolle waar ik momenteel nog steeds werkzaam ben. Vanaf januari 2017 ben ik werkzaam bij het team van Fysiotherapie van den Bosch.

In september 2017 ben ik gestart aan de masteropleiding tot manueel therapeut welke ik in 2020 hoop af te ronden. Naast mijn werk in de particuliere praktijk ben ik maandelijks te vinden bij de acrobatiek- en turnvereniging in Kampen waar ik als fysiotherapeut ondersteuning biedt. Daarnaast vul ik mijn vaardigheden aan door het volgen van verschillende cursussen. Zo ben ik onder andere gespecialiseerd in dry needling.

Ik ben geboren en opgegroeid in Hasselt en woon hier momenteel nog steeds met veel plezier. Dans en sport zijn voor mij een groot en belangrijk deel van mijn leven. Ik volg al jaren danslessen in verschillende stijlen en doe dit nog steeds met veel liefde en passie. Mijn sportactiviteiten vul ik verder aan met crossfit.